Köfteci Yusuf bayilik bedeli ve şartları merak edilmektedir. Köfteci Yusuf, Türkiye’de oldukça popüler olan bir restoranlar zinciridir. Gerek ürünlerinin kalitesi ve lezzeti gerek güler yüzlü çalışanlarıyla oldukça sevilmektedir. Bu yazımızda 2021 yılı Köfteci Yusuf bayilik bedeli ve şartları hakkındaki bilgileri siz okurlarımızla paylaşacağız. Köfte, oldukça sevilen bir yemektir ve hem köfte yemek hem de köfteci açıp bu işi yapmak birçok insanın rüyalarını süslemektedir. Bir köfteci açmak isteyen insanların ilk sormaya başladığı soru, bunu yaparken nasıl bir yol haritası izleyecekleri oluyor. Bunun için ilk önce Köfteci Yusuf’un hikayesine bir göz atalım.
Köfteci Yusuf Bayilik Bedeli ve Koşulları
Türkiye’nin en büyük köfte fabrikasını işleten ve birçok restoranı olan Köfteci Yusuf, Türkiye’nin çoğu yerinde restorana sahiptir. 1996 yılında tohumları atılan şirket, önce İznik ve ardından diğer şehirlere hizmet vermeye başlamıştır. Çağımızda büyük bir önem kazanan sürdürülebilirliğe önem veren şirket, köfte bazlı olan ve olmayan birçok ürünü müşterilerine sunmaktadır. Eğer siz de kendinize ait bir köfteci açmak istiyorsanız, Köfteci Yusuf sizin için çok iyi bir tercih olabilir.
Köfteci Yusuf’un Diğer Köftecilerden Farkı Nedir?
Köfteci Yusuf, franchise alan bir firmadır. Franchising, yerel bir girişimcinin bir markaya sabit bir ücret ödeyerek, genel standartlarına uymak şartıyla o markanın ürünlerini satarak işletme açmasıdır. Gıda ve hijyene çok önem vermesi sebebiyle Köfteci Yusuf bayilik ve franchise için iyi bir alternatiftir.
Köfteci Yusuf Bayilik Koşulları
Kurulacak bayi, diğer bayilerden uzak olmalıdır. Bayiler birbirine yakın olursa kâr oranı düşer. Binanın büyüklüğü çok küçük olmamalıdır. Küçük bir bina talep edilen hizmeti karşılamaya yetmeyebilir bu yüzden uygun ölçülerde bir bina satın alınmalıdır. Ayrıca şehrin nüfus yoğunluğu da göz önüne alınmalıdır. Binayı satın almadan önce firma yetkilileri ile iletişime geçip onaylarını almak gerekir.
Köfteci Yusuf İmtiyazının Maliyeti
Köfteci Yusuf bayi maliyetleri 3 farklı aşamadan oluşur ve bunlar bayi sahibi oluncaya kadar geçerlidir. Girişimciden beklenen ilk şey, binanın maliyetini karşılamasıdır. Daha sonra iç ve dış mimari yerleşim planı gelir. Binanın dekorasyon açısından en uygun şeklini aldıktan sonra Köfteci Yusuf konseptine sahip olması gerekir. Firma bu konuda girişimcilere yardım etmektedir. Tüm bunlara ek olarak ürün tedariki ve faturalar gibi maliyetler de vardır. Genel olarak ortalama maliyet 750.000 TL civarındadır. Bazen ondan daha yüksek olabilir. Bu durum şehirden şehire de değişebilir.
Köfteci Yusuf Bayilik Başvurusu
Girişimciler form doldurarak başvuruda bulunabilirler. Firma formu inceleyip geri dönüş yapar ve girişimci ile iletişime geçer. Ya da firmaya telefon numaralarından ulaşabilirsiniz. Bu, daha hızlı iletişim kurmanızı ve eğer aklınızda soru işaretleri varsa onları daha sağlıklı bir şekilde gidermenizi sağlar.
Köfteci Yusuf iletişim bilgileri:
- Kurtuluş Mahallesi, Terziler Yolu, No: 4/1, Yenişehir / Bursa,
- 444 61 62,
- 0224 773 6261,
- musterihizmetleri@kofteciyusuf.com.tr,
Yusuf Bayilik Koşulları Nelerdir?
- Açık mağazanın genişliği 1000 ile 3000 metre kare arasında olmalıdır.
- Bayinin ana yol üzerinde işlek bir alanda açılması gerekiyor. AVM’ler için bayi açmak istiyorsanız da popüler bir AVM’ye açmanız gerekiyor.
- Mutlaka otopark olmalı.
- Bayilik açmak için gereken masrafları karşılayabilecek yatırımınız ve geliriniz olmalıdır.
Köfteci Yusuf Bayilik Ne Kadar?
Firma, restoran zincirlerini kendi bünyesinde genişletmeyi tercih ettiğinden dolayı Franchise’in fiyatını açıklamadı. Bununla birlikte şirketin rödovans bedeli için ödenecek tutar henüz hesaplanmamıştır.
Köfteci Yusuf Bayisi Nasıl Alınır?
kofteciyusuf.com adresine girmeniz gerekmektedir. Sayfaya girdikten sonra bayi talep formu doldurulmalıdır.
- Kişisel bilgileri içeren belge
- Bayinin açılacağı bölgeyi gösteren belge
- Bayi açılışı için izin belgeleri ve diğer belgeler
- Bayinin iç ve dış dekorunu gösteren fotoğraflar
Bu belgelerin hepsi başvuru formu ile birlikte sunulmalıdır. Gerekli belgeler ve başvuru formuyla Bursa merkez şubesine giderek teslim etmeniz gerekmektedir. Hepsi firma tarafından incelendikten sonra uygun görülen kişilerin kiralama işlemlerine başlanır.
2021’de Köfteci Yusuf’un Kaç Distribütörü Var?
24 müşterilerine hizmet sunmakta olan Köfteci Yusuf, ülke genelinde toplamda 122 bayiye sahiptir. Şube sayılarını illere göre sıralamak gerekirse,
- İstanbul 27
- Bursa 24
- Ankara 11
- İzmir 9
- Balıkesir ve Samsun 6
- Antalya, Aydın, Afyonkarahisar 3
- Muğla, Bilecik, Eskişehir, Kırklareli, Kocaeli, Ordu, Konya, Kırıkkale, Tekirdağ, Denizli 2
- Isparta, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Kütahya, Çankırı, Amasya, Burdur, Edirne, Aksaray ve Manisa illerinde 1 şubesi bulunmaktadır.
Köfteci Yusuf’un Çalışma Saatleri
Köfteci Yusuf’un çalışma saatleri bayiler ve onların konumuna göre değişiklik göstermektedir. Fakat ortak olarak Köfteci Yusuf’un işlem görmeye başladığı saat hafta içi 07:00, kapanış saatleri 24:00’dır. Tatillerde ve resmî tatillerde açılış ve kapanış aynıdır. Köfteci Yusuf’un gün boyunca açık olduğu bayileri de bulunmaktadır.
- Susurluk-Yalova
- Bozüyük
- İstanbul YSS Bridge Reşadiye bayilerinde haftanın her günü tamamen açıktırlar.
Bu bölgelerdeki bayiler ana karayolu üzerinde yer almaktadır.